Hej, kära läsare!

 

Välkommen till xqrr2018-bloggen! Här kommer ni att få läsa om hur det går till när 20 teknologer arrangerar gruppresa till Mellaneuropa. Det är en hel del som måste göras för att denna xqrr skall bli verklighet, och med denna blogg vill vi ge en inblick i allt planerande, mötande, talkoarbetande, pysslande och övrigt sysslande som ingår. Vi hoppas också kunna berätta lite mera om oss själva och också presentera våra samarbetspartners, som möjliggör vår resa.

 

Så, vad är egentligen grejen med xqrr? Xqrr är Teknologföreningska för exkursion och går ut på att en grupp TF-medlemmar åker till något lämpligt resmål för att bekanta sig med lokala företag och industri, men också för att lära sig om nya städer och länder och ha det trevligt tillsammans. På TF är exkursioner en tradition med långa anor; sedan långt tillbaka har det emellanåt åkts på exkursioner, ibland utomlands, ibland inomlands. Exkursionerna är populära varje gång de ordnas, och upplevs av de flesta som väldigt trevliga och berikande upplevelser.

 

Xqrr ordnades senast 2015, då i form av en tre veckor lång resa till Sydamerika. I år var det dags igen, och som resmål valdes denna gång Mellaneuropa. Vi åker iväg i slutet av september, och under 9 dagar besöker vi Budapest, Salzburg och München. Vi är taggade på en intressant, lärorik och allmänt hejdundrande exkursion, och lika taggade är vi på att dela med oss våra reseberättelset, som ni också kommer att få läsa i denna blogg.

 

Mera xqrr-nytt följer inom kort! Tills dess kan ni beundra nedanstående bild på (en del av) våra tjusiga deltagare.

Kategorier: Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *