Bekanta dig med XQR2020 arbetsgrupp

Arbetsgruppen, även kallad ’XQReliten’, består av excursionsmästeriet samt 6 andra ypperliga medlemmar av Teknologföreningen, som arbetar hårt dag och natt för att göra XQR2020 den bästa möjliga inlandsexcursionen. Personerna i XQReliten har tilldelats egna excurionsdagar där de själv får planera och bestämma hur en dag under excursionen ser ut.

 


 

Rickard Lindroos

 

Phuxår: 2016

Studieinriktning: Byggnadsteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Excursionsmästare, Årsfestmarskalk, Inventeringsman och Byggnadens Officiella Byggledare 2020, Styrelsen19 som Disponent

  • Jag tar hand om dagsprogrammet under dag 3 då vi rör oss i skärgården mellan Ekenäs och Åbo. Annors tycker jag att Baltic yahts skall bli spännande att besöka och Oravais stenpark sätter guldkant på tillvaron.

 

 

Emmi Graeffe

 

Phuxår: 2016

Studieinriktning: Energi- och miljöteknik

Ansvarsuppgirfter på TF: Vice-excursionmästare, Årsfestmarskalk, Jubileumskoordinator, Chalmersspexamiral, Styrelsen19 som Klubbhövding

  • Under excurren ser jag till att alla på den sista dagen hittar vägen hem till Otnäs. Jag ser mest fram emot att beöka energiklustret i Vasa och att få klappa kossor.

 

 

                                                            Petter Selännemi

Phuxår: 2015

Studieinriktning: Maskinteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Täffä17, Styrelsen18, Marknadsföringschef19, Sifferrevisorssupleant19, Vargulv19

  • Jag planerar dag 1 tilsammans med Sanna då vi börjar vår resa i Östra Nyland. Jag ser mest framemot att besöka Baltic Yachts.

 

 

Sanna Granqvist

 

Phuxår: 2016

Studieinriktning: Maskinteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Phuxkommittén -18, Kanslikommittén -17, Halarkommittén -16. 

Annat: LRK hallitus 2020 (Laivanrakentajain kerho)

  • Tar hand om första dagens aktiviteter i Östra Nyland tilsammans med Petter. Ser mest framemot att besöka Baltic Yachts och att explora pampas.

 

 

Fredrik Lindstedt

 

Phuxår: 2018

Studieinriktning: Kemi- och processteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Kulturkommittén -19, Idrottskommittén -19, Halarkommittén -18

Annat: Aktiv medlem i Aaltoes och Junction.

  • Jag tar hand om programmet under dag 2 tillsammans med Filip, när vi härjar i Västra Nyland. Att få se vad Finlands kust har at erbjuda för framtidmöjligheter blir intressant att se.

 

Siiri Korhonen

 

Phuxår: 2016

Studieinriktning: Markanvändningsplanering och trafikteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Styrelsen19 som Viceordförande & Näringslivsansvarig, Fanvakt -20, Sifferrevisorssuppleant -20, Värdinna -17

  • Jag ser till att vi får besöka intressanta företag på dag fyra i Åbo. Mest ser jag fram emot att utforska pampas och lära mig om arbetsmöjligheterna som finns i Svenskfinland!

 

 

Fiona Småros

 

Phuxår: 2016

Studieinriktning: Bioteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Styrelsen20 som Infochef och Sekreterare, Jubileumskoordinator, Chalmersspexamiral -19, Someansvarig -19, Fotograf -17

  • För XQR20 tar jag hand om den femte dagens besök i Vasa. Ser framemot att explora Nyland och att besöka Koskenkorva eller Kyrö distillery.

 

 

Lisa Sparf

 

Phuxår: 2016

Studienriktning: Vatten- och miljöteknik

Ansvarsuppgifter på TF: Har varit med i olika kommitéer, bl.a. Program-, Phux- och Kanslikommittén

  • Ser framemot att besöka energiklustret i Vasa, se sig omkring i Nyland och möjligtvis träffa andra studerandeföreningar